Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dissabte 1 de març de 2008, Sup. 53

I. Disposicions generals

MINISTERI D'ECONOMIA I HISENDA

  • ORDRE EHA/524/2008, de 26 de febrer, per la qual s'aproven les normes sobre les despeses subvencionables dels programes operatius del Fons Europeu de Desenvolupament Regional i del Fons de Cohesió.

  • RESOLUCIÓ de 26 de febrer de 2008, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, sobre el mètode de càlcul de la rendibilitat dels plans de pensions.

  • RESOLUCIÓ de 29 de febrer de 2008, de la Presidència del Comissionat per al Mercat de Tabacs, per la qual es publiquen els preus de venda al públic de determinades labors del tabac en expenedories de tabac i timbre de l'àrea del monopoli.

  • CORRECCIÓ d'errors del Reial decret 216/2008, de 15 de febrer, de recursos propis de les entitats financeres.

MINISTERI D'EDUCACIÓ I CIÈNCIA

MINISTERI DE TREBALL I AFERS SOCIALS

  • RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 2008, conjunta de la Direcció General d'Emigració i de la Direcció General de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, per la qual es regula el procediment per accedir a l'assistència sanitària per a espanyols d'origen retornats i per a pensionistes i treballadors per compte d'altri espanyols d'origen residents a l'exterior que es desplacin temporalment al territori nacional.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid