Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dissabte 13 de setembre de 2008, Sup. 222

I. Disposicions generals

MINISTERI D'ECONOMIA I HISENDA

  • Resolució de 12 de setembre de 2008, de la Presidència del Comissionat per al Mercat de Tabacs, per la qual es publiquen els preus de venda al públic de determinades labors de tabac en expenedories de tabac i timbre de l'àrea del monopoli.

MINISTERI DE LA PRESIDÈNCIA

  • Reial decret 1432/2008, de 29 d'agost, pel qual s'estableixen mesures per a la protecció de l'avifauna contra la col·lisió i l'electrocució en línies elèctriques d'alta tensió.

  • Reial decret 1507/2008, de 12 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament de l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil en la circulació de vehicles de motor.

MINISTERI D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

  • Resolució d'11 de setembre de 2008, de la Subsecretaria, per la qual s'estableix el procediment per a la liquidació i el pagament per via telemàtica de la taxa amb codi 062 «Taxa per expedició de permisos de treball i autorització a ciutadans estrangers».

  • Resolució d'11 de setembre de 2008, de la Subsecretaria, per la qual s'estableix l'aplicació del procediment per a la presentació de l'autoliquidació i les condicions per al pagament per via telemàtica de les taxes amb codi 057 «Taxa per serveis sanitaris», codi 059 «Taxa per expedició de títols i diplomes acadèmics, docents i professionals» i codi 061 «Taxa per prestació de serveis i actuacions per l'administració en matèria d'ordenació dels transports terrestres per carretera», gestionades pel Ministeri d'Administracions Públiques en aplicació de la disposició transitòria quarta del Reial decret 1330/1997, d'1 d'agost, d'integració de serveis perifèrics i d'estructura de les delegacions del Govern.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid