Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dissabte 16 de abril de 2005, Sup. 8

I. Disposicions generals

MINISTERI D'AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ

  • Correcció d'errades a l'Ordre APA/778/2005, de 30 de març, per la qual es modifica l'Ordre APA/245/2005, de 9 de febrer, per la qual s'estableixen mesures específiques de protecció en relació amb la llengua blava, i es prorroga la seva vigència fins al 15 d'abril de 2005 inclòs.

MINISTERI DE LA PRESIDÈNCIA

  • Reial decret 312/2005, de 18 de març, pel qual s'aprova la classificació dels productes de construcció i dels elements constructius en funció de les seves propietats de reacció i de resistència davant del foc.

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

  • Entrada en vigor de l'Acord entre el Regne d'Espanya i la República de Bulgària relatiu a la regulació dels fluxos migratoris laborals entre els dos estats, fet a Madrid el 28 d'octubre de 2003.

  • Aplicació provisional de l'Acord entre el Regne d'Espanya i la Secretaria del Conveni sobre diversitat biològica, relatiu a la Reunió del Grup Tècnic d'Experts «ad hoc» sobre biodiversitat insular, fet a Madrid el 10 de desembre de 2004.

  • Aplicació provisional del Bescanvi de notes constitutiu d'Acord entre Espanya i Andorra sobre el reconeixement recíproc d'autoritza-cions d'armes de caça i tir esportiu, fet a Andorra el 22 de febrer de 2005.

  • Acord sobre promoció i protecció recíproca d'inversions entre el Regne d'Espanya i el Regne del Marroc, fet «ad referendum» a Madrid l'11 de desembre de 1997.

CAP DE L'ESTAT

  • Reial decret llei 6/2005, de 8 d'abril, pel qual s'estableix l'aplicació del Reial decret llei 1/2005, de 4 de febrer, pel qual s'adopten mesures urgents per pal·liar els danys ocasionats en el sector agrari per les glaçades esdevingudes en el mes de gener de 2005, als danys ocasionats per les glaçades esdevingudes durant els mesos de febrer i març de 2005

  • Instrument de ratificació del Protocol al Conveni de 1979 sobre contaminació atmosfèrica transfronterera a llarga distància, relatiu a la reducció de l'acidificació, de l'eutrofització i de l'ozó en la troposfera, fet a Göteborg (Suècia) el 30 de novembre de 1999.

  • Correcció d'errades a la Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere.

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

  • Entrada en vigor de l'Acord marc de cooperació entre el Regne d'Espanya i l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, fet a Ginebra el 9 de desembre de 2002.

  • PROTOCOL del Conveni relatiu a l'assistència judicial en matèria penal entre els estats membres de la Unió Europea, subscrit pel Consell de conformitat amb l'article 34 del Tractat de la Unió Europea, fet a Luxemburg el 16 d'octubre de 2001. Aplicació provisional.

MINISTERI D'ECONOMIA I HISENDA

  • Correcció d'errades de l'Ordre EHA/748/2005, de 21 de març, per la qual s'aproven els models de declaració liquidació de l'impost sobre societats i de l'impost sobre la renda de no residents corresponent a establiments permanents i a entitats en règim d'atribució de rendes constituïdes a l'estranger amb presència en territori espanyol, per als períodes impositius iniciats entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2004, es dicten instruccions relatives al procediment de declaració i ingrés, s'estableixen les condicions generals i el procediment per a la seva presentació telemàtica i es dicten determinades instruccions relatives al pagament fraccionat dels impostos esmentats.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid