Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dijous 31 de gener de 2013, Sup. 27

I. Disposicions generals

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

MINISTERI D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

  • Ordre HAP/70/2013, de 30 de gener, per la qual s'aprova el model 230 «Impost sobre la renda de les persones físiques i impost sobre la renda de no residents: retencions i ingressos a compte del gravamen especial sobre els premis de determinades loteries i apostes; impost sobre societats: retencions i ingressos a compte sobre els premis de determinades loteries i apostes. Autoliquidació» i el model 136 «Impost sobre la renda de les persones físiques i impost sobre la renda de no residents. Gravamen especial sobre els premis de determinades loteries i apostes. Autoliquidació».

  • Ordre HAP/71/2013, de 30 de gener, per la qual es modifica l'Ordre EHA/3482/2007, de 20 de novembre, per la qual s'aproven determinats models, es refonen i s'actualitzen diverses normes de gestió en relació amb els impostos especials de fabricació i amb l'impost sobre les vendes detallistes de determinats hidrocarburs i es modifica l'Ordre EHA/1308/2005, d'11 de maig, per la qual s'aprova el model 380 de declaració liquidació de l'impost sobre el valor afegit en operacions assimilades a les importacions, es determinen el lloc, la forma i el termini de presentació, així com les condicions generals i el procediment per a la seva presentació per mitjans telemàtics, i altra normativa tributària.

  • Ordre HAP/72/2013, de 30 de gener, per la qual s'aprova el model 720, declaració informativa sobre béns i drets situats a l'estranger, a què es refereix la disposició addicional divuitena de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, i es determinen el lloc, la forma, el termini i el procediment per a la seva presentació.

MINISTERI D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT

MINISTERI DE SANITAT, SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT

  • Resolució de 21 de gener de 2013, de la Direcció General de Cartera Bàsica de Serveis del Sistema Nacional de Salut i Farmàcia, per la qual es procedeix a l'actualització de la quantia màxima corresponent als medicaments pertanyents als grups ATC d'aportació reduïda, i s'actualitzen els límits màxims d'aportació mensual per a les persones que tinguin la condició d'assegurat com a pensionistes de la Seguretat Social i els seus beneficiaris en la prestació farmacèutica ambulatòria.

TRIBUNAL SUPREM

  • Sentència de 22 de novembre de 2011, de la Sala Tercera del Tribunal Suprem, per la qual s'anul·la el punt de l'annex relatiu al títol universitari oficial de «Graduat a graduada en enginyeria d'edificació», de la branca de coneixement «Enginyeria i arquitectura» de la Universitat de Salamanca, de l'Acord del Consell de Ministres de 12 de març de 2010, pel qual s'estableix el caràcter oficial de determinats títols de grau i la seva inscripció al Registre d'universitats, centres i títols.

  • Interlocutòria de 12 de desembre de 2012, de la Sala Tercera del Tribunal Suprem, per la qual s'aclareix la decisió de la Sentència de 22 de novembre de 2011, recaiguda en el recurs contenciós administratiu núm. 308/2010.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid