Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dimarts 14 de març de 2017, Sup. 62

I. Disposicions generals

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

  • Aplicació provisional de l'Acord entre el Regne d'Espanya i la República Argentina sobre reconeixement mutu de títols i certificats d'estudis d'educació primària, secundària obligatòria i postobligatòria i educació superior no universitària del Regne d'Espanya i els nivells d'educació primària, secundària i superior -a excepció de l'educació universitària- de la República Argentina, o les seves denominacions equivalents, fet a Madrid el 23 de febrer de 2017.

  • Aplicació provisional del Conveni de cooperació cultural entre el Regne d'Espanya i la República Argentina, fet a Madrid el 23 de febrer de 2017.

  • Aplicació provisional del Conveni de cooperació educativa entre el Regne d'Espanya i la República Argentina, fet a Madrid el 23 de febrer de 2017.

MINISTERI DE JUSTÍCIA

MINISTERI D'AGRICULTURA I PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI AMBIENT

  • Reial decret 124/2017, de 24 de febrer, relatiu a l'accés als recursos genètics procedents de tàxons silvestres i al control de la utilització.

  • Ordre APM/222/2017, de 9 de març, per la qual s'autoritza un transvasament des dels embassaments d'Entrepeñas-Buendía, a través de l'aqüeducte Tajo-Segura, de 20 hm³ per al mes de març de 2017.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid