Butlletí Oficial de l'Estat

Ministeri de la Presidència Butlletí Oficial de l'Estat

Suplement en llengua catalana del BOE: Dimecres 1 de març de 2017, Sup. 51

Índex d'accés

I. Disposicions generals

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

  • Entrada en vigor del Protocol de l'Acord d'estabilització i associació entre les Comunitats Europees i els seus estats membres, d'una banda, i la República de Sèrbia, de l'altra, per tenir en compte l'adhesió de la República de Croàcia a la Unió Europea, fet a Brussel·les el 25 de juny de 2014.

  • Entrada en vigor del Protocol de l'Acord d'estabilització i associació entre les Comunitats Europees i els seus estats membres, d'una banda, i l'Antiga República Iugoslava de Macedònia, de l'altra, per tenir en compte l'adhesió de la República de Croàcia a la Unió Europea, fet a Brussel·les el 18 de juliol de 2014.

COMUNITAT AUTÒNOMA DE CATALUNYA

  • Decret llei 6/2016, de 27 de desembre, de necessitats financeres del sector públic en pròrroga pressupostària.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid