Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dissabte 14 de setembre de 2019, Sup. 221

I. Disposicions generals

MINISTERI DE LA PRESIDÈNCIA, RELACIONS AMB LES CORTS I IGUALTAT

  • Reial decret 502/2019, de 30 d'agost, pel qual es crea com a centre de referència nacional l'Escola de Formació en Artesania, Restauració i Rehabilitació del Patrimoni Històric, Artístic i Cultural Albayzín, a les àrees professionals d'artesania tradicional, recuperació, reparació i manteniment artístics, fabricació i manteniment d'instruments musicals, i vidre i ceràmica artesanal, de la família professional arts i artesanies, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 503/2019, de 30 d'agost, pel qual es crea com a centre de referència nacional l'Escola del Marbre de Fines, Almeria, a l'àrea professional de pedra natural, de la família professional indústries extractives, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 504/2019, de 30 d'agost, pel qual es crea com a centre de referència nacional l'Escola de Joieria de Còrdova, a l'àrea professional de joieria i orfebreria, de la família professional arts i artesanies, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 505/2019, de 30 d'agost, pel qual es crea com a centre de referència nacional l'Escola de Fusta d'Encinas Reales, Còrdova, a l'àrea professional de producció, fusteria i moble, de la família professional fusta, moble i suro, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 506/2019, de 30 d'agost, pel qual es crea com a centre de referència nacional el Centre Integrat de Formació Professional Son Llebre, a l'àrea professional d'atenció social, de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 507/2019, de 30 d'agost, pel qual es qualifica com a centre de referència nacional el Centre Nacional de Formació Professional Ocupacional de Jardineria de Los Realejos, a l'àrea professional de jardineria, de la família professional agrària, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 508/2019, de 30 d'agost, pel qual es qualifica com a centre de referència nacional el Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació de l'Hospitalet, Barcelona, a la família professional completa arts gràfiques en les seves àrees professionals corresponents, en l'àmbit de la formació professional.

  • Reial decret 509/2019, de 30 d'agost, pel qual es qualifica com a centre de referència nacional el Centre d'Innovació i Formació Professional per a l'Ocupació de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, a l'àrea professional d'operacions mecàniques, de la família professional de fabricació mecànica, en l'àmbit de la formació professional.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid