Us trobeu en

Suplement en llengua valenciana del BOE: Dijous 9 de abril de 2015, Sup. 85

I. Disposicions generals

MINISTERI DE DEFENSA

  • Orde DEF/601/2015, de 6 d'abril, per la qual es desplega el Reial Decret 628/2014, de 18 de juliol, pel qual es regulen les peculiaritats del règim d'autoritzacions per a conduir vehicles pertanyents a les Forces Armades i a la Guàrdia Civil.

MINISTERI DE L'INTERIOR

  • Resolució de 27 de març de 2015, de la Direcció General de la Guàrdia Civil, per la qual es determinen les mesures de seguretat per a guardar les rèpliques o reproduccions d'armes de foc antigues en domicilis particulars.

  • Resolució de 27 de març de 2015, de la Direcció General de la Guàrdia Civil, per la qual es determinen les proves de capacitació per a l'obtenció de l'autorització especial per a l'ús de rèpliques o reproduccions d'armes de foc antigues.

COMUNITAT AUTÒNOMA D'EXTREMADURA

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid