Us trobeu en

Suplement en llengua valenciana del BOE: Divendres 2 de octubre de 2015, Sup. 236

I. Disposicions generals

MINISTERI D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT

  • Ordre ECD/2008/2015, de 28 de setembre, per la qual es regulen els ensenyaments de Batxillerat per a persones adultes en règim nocturn, a distància i a distància virtual, en l'àmbit de gestió del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Traducció i Interpretació.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació Especialitat en Sistemes de Telecomunicació.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació Especialitat en Telemàtica.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer de Telecomunicació.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Antropologia Social i Cultural.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació Especialitat en Sistemes Electrònics.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Química.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Psicopedagogia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Psicologia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Pedagogia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Odontologia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Farmàcia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Ciències Ambientals.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Criminologia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Dret.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Diplomat en Logopèdia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Diplomat en Educació Social.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Filosofia.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Aeronàutic.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Naval i Oceànic.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic Naval Especialitat en Estructures Marines.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic Naval Especialitat en Propulsió i Serveis de Vaixell.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Lingüística.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació Especialitat en So i Imatge.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Arquitecte.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial d'Arquitecte Tècnic.

  • Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del títol universitari oficial de Llicenciat en Física.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid