Us trobeu en

Suplement en llengua catalana del BOE: Dissabte 11 de febrer de 2017, Sup. 36

I. Disposicions generals

MINISTERI D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

  • Resolució de 10 de febrer de 2017, de la Presidència del Comissionat per al Mercat de Tabacs, per la qual es publiquen els preus de venda al públic de determinades labors de tabac en expenedories de tabac i timbre de l'àrea del monopoli.

MINISTERI D'OCUPACIÓ I SEGURETAT SOCIAL

  • Ordre ESS/106/2017, de 9 de febrer, per la qual es despleguen les normes legals de cotització a la Seguretat Social, atur, protecció per cessament d'activitat, Fons de Garantia Salarial i formació professional per a l'exercici 2017.

MINISTERI D'AGRICULTURA I PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI AMBIENT

  • Reial decret 70/2017, de 10 de febrer, pel qual s'estableix la concessió d'una ajuda excepcional d'adaptació al sector productor boví de llet, i es modifica el Reial decret 1075/2014, de 19 de desembre, sobre l'aplicació a partir de 2015 dels pagaments directes a l'agricultura i a la ramaderia i altres règims d'ajuda, així com sobre la gestió i el control dels pagaments directes i dels pagaments al desenvolupament rural.

MINISTERI D'ECONOMIA, INDÚSTRIA I COMPETITIVITAT

  • Ordre EIC/107/2017, de 6 de febrer, per la qual s'acorden l'emissió, l'encunyació i la posada en circulació de monedes de col·lecció «Copa Mundial de la FIFA Rússia 2018».

  • Ordre EIC/108/2017, de 6 de febrer, per la qual s'acorden l'emissió, l'encunyació i la posada en circulació de monedes de col·lecció de la I sèrie d'«Un quilogram de plata» dedicada a la «Història del dòlar».

COMUNITAT AUTÒNOMA DE CASTELLA-LA MANXA

COMUNITAT AUTÒNOMA D'EXTREMADURA

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid