Butlletí Oficial de l'Estat

Ministeri de la Presidència Butlletí Oficial de l'Estat

Suplement en llengua catalana del BOE: Dimarts 22 de maig de 2018, Sup. 124

Índex d'accés

I. Disposicions generals

MINISTERI D'AFERS EXTERIORS I DE COOPERACIÓ

  • Ordre AEC/505/2018, de 30 d'abril, per la qual es reorganitza la xarxa de consolats honoraris d'Espanya a la Confederació Suïssa.

  • Bescanvi de cartes entre el Regne d'Espanya i l'Organisme Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) per a la celebració de la reunió tècnica sobre aspectes d'instrumentació i control de l'enginyeria de factors humans, fet a Viena el 22 de febrer i el 17 d'abril de 2018.

MINISTERI D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

COMUNITAT FORAL DE NAVARRA

  • Ordre foral 31/2018, de 10 de maig, del Departament de Desenvolupament Econòmic, per la qual s'estableixen limitacions temporals a la circulació per a determinats vehicles i conjunts de vehicles de transport de mercaderies a les carreteres N-121-A, NA-1210 i N-121-B, a la Comunitat Foral de Navarra.

pujar

Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat

Avda. de Manoteras, 54 - 28050 Madrid